Ondernemers.... Onze collega's

Vestig u in Delft, zie hieronder waarom het de mooiste plek voor u is !

 

Als ondernemer heeft u natuurlijk ook behoefte aan huisvesting van uw bedrijf.

Als uw onderneming groeit, neemt de behoefte aan meer ruimte of een betere ruimte toe. Als uw onderneming minder ruimte nodig heeft of in de problemen komt, zijn wij ook een gesprekspartner. Als u een onderneming start, is het natuurlijk van belang een geschikte ruimte te vinden. De huurprijs moet passen binnen uw budget, de locatie moet voldoen aan uw criteria.

Wij kunnen als makelaar u hierbij helpen. Door onze kennis van de markt en de contacten die wij onderhouden met diverse partijen, kunnen wij vaak snel en doeltreffend uw vraagstuk oplossen.

Van belang is tevens de kennis van huurcontracten en de (on)mogelijkheden die er zijn. Bijvoorbeeld de BTW-situatie kan veel vragen oproepen. Als u niet BTW-plichtig bent dan wordt er bij veel bedrijfsruimten een BTW-toeslag gevraagd. Dit is omdat de verhuurder de BTW op het onderhoud niet in aftrek kan brengen. De BTW-situatie van u en de verhuurder is hierbij van groot belang. Wij proberen dan ook een vraagbaak te zijn voor de lokale MKB-ondernemers.

Wij kennen de lokale markt en anticiperen vaak op de behoefte van de ondernemer en verhuurder. Tevens hebben wij contacten met diverse beleggers die geïnteresseerd zijn om verhuurd of te verhuren onroerend goed te kopen. Een belegger zoekt namelijk rendement en u zoekt een geschikte ruimte; zodoende hoeft u niet uw financiële mogelijkheden vast te zetten. De Delftse markt kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan winkels, kantoren, bedrijfsruimten en horecagelegenheden.

De Horeca is een sector waarbinnen veel ontwikkelingen gaande zijn. Wilt u een bedrijf starten/overnemen of verplaatsen? De gemeente stimuleert sinds kort een groei van de horeca sector door de vernieuwing van het bestemmingsplan en het opstellen van de Horecanota binnenstad.

Wij kunnen u helpen bij het zoeken, huren, verhuren, aankopen, verkopen of taxeren van uw bedrijfsruimte.

Kortom, vele mogelijkheden waarbij een goed, vertrouwelijk gesprek een start is !

 

Wij treden o.a. op voor gemeentes, woning corporaties en beleggers, zoals:

De gemeente Delft

Woning corporaties Woonbron & Vestia

Zorginstelling Pieter van Foreest

Van Haren Vastgoed

USG people

The Stone

Van der Leeuw Optiek

Liefhebber Vastgoed

Speakers Delft

Vastned Retail

Cepezed Projects

Vele lokale horeca ondernemers, zoals o.a. Bar Sil, de Verbeelding, Kobus Kuch, Rossio, De Kurk, Einstein, La Bocca, De Beiaard, lunchroom Zondag, Volders 4, Yamamoto, Fusha, Il Giardino ......

Vele grote en kleine beleggers alsmede ondernemers.

 

.

VRAGEN?

Vertel het ons, wij helpen u graag verder.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.