Doe onze
verkooptest!

Klik hier

Extraslaapkamernodig?

Woningaanbod

Klaarvoor de start?

Aankopen

Lieverbenedenwonen?

Verkopen

Zinin eentuin?

Woningaanbod

Eindelijkop jezelf?

Woningaanbod

Een prettigewerkplek?

Bedrijfsaanbod

Movingto   Delft?

Buying a house

Wij blijvenaltijd scherp

Verkopen

Wij wetende weg

Verkopen


Nieuw in ons aanbod

Succesvol verkopen

Onze verkooptest

Om vast te stellen wat een mogelijke verkoopwaarde van uw woning is, kunt u door Björnd Makelaardij ook een verkooptest laten uitvoeren. Meer informatie over de te verkopen woning? Doe de verkooptest!

Lees meer

Uw woning

Verhuren

Wij verhuren continue vele honderden woningen in de regio Delft voor vastgoed beleggers. Ook wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Voor ondernemers

Bedrijfsmakelaardij

Als de grootste bedrijfsmakelaardij in Delft helpen wij u graag met de huisvesting van uw bedrijf. Wij verkopen, verhuren en taxeren winkels, bedrijfsruimtes, kantoren en horeca objecten met veel energie en professionaliteit.

Lees meer

Maak rendement

Beleggingen

Beleggen in vastgoed doet men niet omdat men te veel geld heeft, maar om er meer van te maken. U wilt uiteraard niet van uw geld af, en met zekerheid beleggen is dan wel zo rustgevend. Wij helpen u er graag bij.

Lees meer

Nieuws

Een hogere opbrengst met woningstyling !

U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken!

Daarom is de presentatie van uw woning een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Die eerste indruk krijgen potentiële kijkers al op internet: allereerst moet een goede fotopresentatie uitnodigen om uw huis te bezichtigen. En tijdens de bezichtiging is het belangrijk dat uw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt.

→ Lees verder

NVM in actie voor Oekraine !!!

Als NVM Makelaar doen wij ook mee met hulp voor Oekraine, alle beetjes helpen !

→ Lees verder

Funda.nl Reviews

Het contact verliep goed, na elke bezichtiging verslag. Huis uiteindelijk boven de vraagprijs verkocht. Björnd is al sinds 2003 onze "huismakelaar". Al 5 keer een opdracht verstrekt, 3 x verkoop en 2 x aankoop. Altijd met goed resultaat.

Een funda gebruiker