Doe onze
verkooptest!

Klik hier

Wij blijvenaltijd scherp

Woningaanbod

Wij blijvenaltijd cool

Huur aanbod

Wij wetende weg

Bedrijfsaanbod


Nieuw in ons aanbod

Succesvol verkopen

Onze verkooptest

Om vast te stellen wat een mogelijke verkoopwaarde van uw woning is, kunt u door Björnd Makelaardij ook een verkooptest laten uitvoeren. Meer informatie over de te verkopen woning? Doe de verkooptest!

Lees meer

Uw woning

Verhuren

Wij verhuren continue vele honderden woningen in de regio Delft voor vastgoed beleggers. Ook wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer

Voor ondernemers

Bedrijfsmakelaardij

Als de grootste bedrijfsmakelaardij in Delft helpen wij u graag met de huisvesting van uw bedrijf. Wij verkopen, verhuren en taxeren winkels, bedrijfsruimtes, kantoren en horeca objecten met veel energie en professionaliteit.

Lees meer

Maak rendement

Beleggingen

Beleggen in vastgoed doet men niet omdat men te veel geld heeft, maar om er meer van te maken. U wilt uiteraard niet van uw geld af, en met zekerheid beleggen is dan wel zo rustgevend. Wij helpen u er graag bij.

Lees meer

Nieuws

NVM cijfers 2e kwartaal 2019

Dit is een goed moment om je huis te verkopen!

Het algemene beeld van de woningmarkt in Nederland in het 2e kwartaal van 2019 is heel positief. De afkoeling in prijsontwikkeling zet door, dus de prijzen stijgen wat minder hard. 

→ Lees verder

De voorzitter van de NVM bespreekt de gekte op de woningmarkt.

Ons kantoor speelt een hoofdrol op de achtergrond. Bent u ook van plan een huis te kopen of verkopen ? Wij helpen ook u graag verder met de verkoop of aankoop.

https://www.telegraaf.nl/…/34…/woning-kopen-dit-moet-je-doen

→ Lees verder

Funda.nl Reviews

Zeer transparante en heldere communicatie, duidelijke afspraken. Adequaat en snel met beantwoorden van vragen mijnerzijds tijdens het verkooptraject van zowel de makelaar als de medewerkers binnendienst. Superhandig digitaal dossier waarin alle vorderingen en werkzaamheden zichtbaar zijn. Kortom professioneel en vakbekwaam. Bjornd Makelaardij ... gewoon doen !

Mevr. Bakker