Hyacintenweg 34 A

2665 NC, Bleiswijk (situated in the Overbuurtse Polder Neighbourhood)


Description

185m2 kantoor ruimte in dit bijzondere gebouw in de vorm van een gigantische bloempot van staal en glas rondom. Dit pand is onderdeel van het bedrijfscomplex van Bunnik Plants: 1 van de grootste retail-kwekers van de wereld met klanten als Ikea, Marskramer, Lidl etc. Wij zijn op zoek naar ondernemers die denken dat zij een meerwaarde kunnen vormen met Bunnik Plants en dus gevestigd willen zijn op deze bijzondere locatie.

Bunnik Plants (kijk op www.takeawaytrends.nl) is een snel groeiend bedrijf met buitengewone ambities ook op het gebied van samenwerking en correcte omgang met haar medewerkers en de wereld in het algemeen.

Het pand heeft naast prachtige werkplekken die verdeeld zijn over 2 verdiepingen, het mede gebruik van een prachtig vormgegeven kantine, toiletruimtes, parkeerplaatsen, koffieautomaten etc. De airconditioning, databekabeling en bureaus zijn reeds geïnstalleerd.

Wij treden graag met u in gesprek als u mogelijkheden ziet op deze bijzondere locatie in het kassen gebied op ca. 3 km van de snelweg naar Utrecht en Den Haag.

Zoals u ziet is alles mogelijk !

Bg.: Entree, ruime kantine, afgesloten entree met trap
1e verd.: open kantoorruimte 60m2 met glas rondom
2e verd.: open kantoorruimte 125m2 met glas rondom

HUURPRIJS

Nader over een te komen: inclusief:

- schoonmaak algemene ruimtes
- verwarming en elektra verbruik
- parkeerplaatsen
- meubilering
- databekabeling
- gebruik toiletgroep
- kantine faciliteiten

HUURTERMIJN
In overleg

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
In overleg

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden huur en btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 125 per m2 per year
Status
Beschikbaar
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
2008
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
185m²
Units from
85m²

Layout

Floors
3

Surroundings

Location
meubelboulevard, landelijk gebied, overig

Location

[ { "address": "Hyacintenweg 34", "zipCode": "2665 NC", "city": "Bleiswijk", "lat": 52.0198138, "lng": 4.5107962, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.