UsReviews

Bjornd Makelaardij scores average an 8.6

This is an average grade out of 540 reviews


Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

02-08-2018

Prettig en vlot makelaarskantoor. De expertise van de markt is groot zeker omdat ze het gehele segment bestrijken (aan- en verkoop alsmede verhuur).

Frank Schutter

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

03-08-2018

Zie vorige reacties van F. Schutter

Dhr. Peter en Nicole

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

25-07-2018

Wij zijn in alle opzichten tevreden over Bjornd Makelaardij. Rens heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden en aankopen van ons nieuwe huis. Hij is zeer kundig, proactief, communiceert duidelijk en reageert snel. Wij kunnen deze makelaardij dus zeker van harte aanbevelen.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

12-07-2018

Prima makelaars, vooral gericht op samenwerking. En met een mooi resultaat. Wij zijn meer dan tevreden.

Anoniem

10
Marktkennis 8
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

09-07-2018

Goed en prettig overleg gehad met reële adviezen. Vriendelijk en professioneel. Goed contact op de juiste momenten. Kortom perfect.

Mw. Jolanda Koedood

8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8

21-06-2018

Helemaal prima, maar ik vind het wel jammer dat het huurcontract er niet gratis bij zit. Is een klein bedrag in verhouding met de makelaars courtage.

Dhr. Ricardo Coral

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

07-06-2018

Super service van Rens, maar ook de medewerkers op kantoor. Altijd bereid vragen te beantwoorden of mee te denken. Ondanks de gekke markt momenteel bij aankoopadviezen toch altijd blijven meedenken met onze portemonnee.

Dhr. Lesley Robert

10
Communicatie 10
Bereikbaarheid 10
Afspraken 10
Aanbeveling 9
Verkoopbegeleiding 9

05-06-2018

Zeer professionele en vriendelijke medewerkers.

Dhr. Kregting

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

18-05-2018

Rens heeft ons uitstekend geholpen, zowel in de tijd van het zoeken naar een woning (als aankoopmakelaar), als toen we al een huis hadden gevonden en we een verkoopmakelaar hadden gevonden. Er werd goed meegedacht door Rens hoe we alles aan moesten pakken, en wist ons goed te adviseren in de huidige markt.

Dhr. Martijn de Roo

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

14-05-2018

Missie geslaagd, hartelijk dank!

Mevr. Zimmerman

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

11-05-2018

Wij zijn goed bijgestaan en ze stonden altijd voor ons klaar. Hartelijk dank Rens en Bart voor de goede service!

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

02-05-2018

Prima geholpen door Bjornd Makelaardij. Hebben mij vanaf het begin goed geinformeerd en er wordt overlegd wanneer dit nodig is. Ook tijdens het proces zijn er voldoende mogelijkheden om je vragen te kunnen stellen (tenslotte verkoop je niet iedere dag een huis). Al met al zeer tevreden en mocht het nodig zijn, dan zou ik zo weer voor Bjornd kiezen.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

29-04-2018

Prima ervaring met deze makelaar (Rens). Alles liep vlot en soepel, altijd duidelijke, snelle en prettige communicatie en zeer tevreden met de uiteindelijke prijs.

Dhr. R. Jenje

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

04-05-2018

Ging helemaal top.

Mw. De heer en mevrouw

10
Communicatie 10
Bereikbaarheid 10
Afspraken 10
Aanbeveling 9
Verkoopbegeleiding 10

25-04-2018

Bart en ook Caroline waren bijzonder plezierig om mee samen te werken!!! Groet, Ton en Jacqueline

Dhr. Laghmouchi

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

23-04-2018

Top Makelaar! Vriendelijk en meedenkend. Alles liep vlot en we werden prima op de hoogte gehouden. Geen op of aanmerkingen. Wij zijn zeer tevreden.

Mevr. Tijssen

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

20-04-2018

Het huis was snel verkocht. Ik kreeg goede informatie over de bezichtingen. Bij de contractonderhandelingen hebben ze mijn belangen goed behartigd.

Dhr. Ketelaars

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

07-04-2018

Heb steeds goed contact gehad, zowel met de binnendienst als met de makelaar zelf. Makelaar gaf goede maar eerlijke feedback waar je als verkoper echt mee aan de slag kan om ervoor te zorgen dat je huis zo snel mogelijk wordt verkocht. Ook goed overleg en deskundig advies gehad tijdens de verkooponderhandelingen.

Dhr. Frank Schutter

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

04-04-2018

Had al ervaring met Björnd Makelaardij bij taxaties en verkoop/aankoop huis en dat was al bijzonder goed. Daarom weer voor hen gekozen en wederom zeer tevreden over hun zeer vriendelijke en deskundige ondersteuning bij aan/ verkoop huis. Zowel de administratieve als de makelaars ondersteuning zou ik excellent willen noemen.

Dhr. H.C. Snoeij

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

19-03-2018

Onze makelaar Rens Jeursen is van begin af aan actief geweest in de begeleiding van het totale proces wat geleid heeft tot een snelle verkoop van ons huidige huis. Rens is een vriendelijke en daadkrachtige makelaar die ik een ieder kan aanbevelen.

Dhr. Harry wever

9
Communicatie 8
Bereikbaarheid 8
Afspraken 10
Aanbeveling 9

19-03-2018

De bezichtiging verliep goed. Ongedwongen. De informatie was voldoende. Prettig om een map mee te krijgen voor thuis.

Dhr. Van der Valk

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

12-03-2018

Goede service en begeleiding bij de verkoop van ons huis, betrokken bij de verkoop en haalt er alles voor je uit, top makelaar.

Dhr. Aad Sedee

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

05-03-2018

Prettige en deskundige contacten. Goede, snelle service. Mijn beeld van de makelaar is positief bijgesteld.

Mevr. Plomp

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

01-03-2018

Makelaar(skantoor) was goed bereikbaar. Enthousiast en meedenkend. Prettige samenwerking met een mooi resultaat!