UsReviews

Bjornd Makelaardij scores average an 8.7

This is an average grade out of 579 reviews


Dhr. Veldhoven

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

15-10-2019

Wij zijn zeer tevreden hoe het verloop van de verkoop is gegaan in het bijzonder onze persoonlijk contact persoon Bart heeft ons heel goed en correct begeleid.ud83dudc4den natuurlijk ook de dames op het kantoor .super bedankt en wie weet tot een andere keer

Dhr. Klaas van Balen

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

27-09-2019

Bjornd Makelaardij is veruit de beste makelaar in Delft EO! Met name het kantoor personeel. Zij geven je echt het gevoel alsof jij de enige klant voor hun bent. Dit geeft heel veel rust en vertrouwen!!! Kortom. Een super team!!!

Dhr. Saskia Holewijn

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

06-09-2019

Contact was uitstekend, zowel telefonisch als via internet. Dat de makelaar, waar ik veelvuldig contact mee had in de eindfase op vakantie ging, was geen probleem. Zijn taak werd geruisloos overgenomen door een collega. Dame verantwoordelijk voor de administratieve handelingen, verdient ook zeker een compliment.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

15-08-2019

Zeer prettig contact, enorm veel kennis en ervaring, snel antwoord op vragen. Kan hen aan iedereen aanbevelen.

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

15-08-2019

We hadden altijd goed contact met onze makelaar. Ze waren over het algemeen goed bereikbaar en ze denken fijn met je mee.

Dhr. Naaborg

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

15-08-2019

De contacten met deze makelaar waren zeer prettig en zeker ook deskundig. Algehele afhandeling was keurig.

Mevr. Keus

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

16-07-2019

De makelaar luistert goed wat je wil en adviseert in het belang van de verkoper. Ze werken samen met een prifessioneel bureau voor styling en fotografie. Zelfs uitruiming kan worden afgestemd. Ook de contacten met het kantoor waren heel prettig.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

18-06-2019

Goed open overleg over verkoopprijs, eerlijke begeleiding bij de uiteindelijke onderhandelingen, persoonlijke begeleiding

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

18-06-2019

Alles ging van een leien dakje. Vlotte service door alle, kundige, medewerkers en persoonlijke aandacht. Met name het laatste heb ik als zeer prettig ervaren. Remko

Dhr. van Leuken

8
Marktkennis 8
Service 7
Deskundigheid 7
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-05-2019

Bjornd Makelaardij heeft mijn huis op een korte termijn weten te verkopen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De afhandeling, begeleiding en verkooptraject zijn wat reactief, waarbij de onderhandelingen niet met een duidelijke strategie werden ingezet.

Anoniem

8
Marktkennis 9
Service 7
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 7
Aanbeveling 9

06-05-2019

Goede contacten en deskundig advies Tijdens het verkoop goed begeleid en voorzien van nuttige informatie . Mede hier door huis snel en voor een mooie prijs verkocht

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

04-04-2019

Aanrader! Leuke, vriendelijke en zeer deskundige makelaars. Rens, Bart, Caroline + de rest van het team, hartelijk dank! Boris

2
Communicatie 2
Bereikbaarheid 2
Afspraken 2
Aanbeveling 3

28-02-2019

Belangenverstrengeling van zowel verhuurder als huidige huurder. Lijkt mij niet gewenst.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-01-2019

Buitengewoon deskundig ,snel en plezierig. Voor opdracht duidelijk geinformeerd over de vraagprijs en mogelijkheden.

Dhr. Geerts

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

27-01-2019

Dit was de derde keer in 2 jaar dat ik zaken deed met Björnd. Deze woning was snel verkocht, alles verliep volgens plan. Ik had er geen omkijken naar. Zeer kundige en vriendelijke mensen die nog een stapje extra doen wanneer nodig.

Dhr. Cornelissen

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

19-01-2019

De begeleiding was uitstekend. Bij het aanbieden van de offerte voor verkoop zeer duidelijke uitleg ontvangen en we zijn dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Het was ook prettig dat we over de voortgang, (kijkers), via Bjornd intranet geïnformeerd werden. Kortom, Bjornd makelaardij is een absolute aanrader!!

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

18-12-2018

Meestal via mail of telefonisch. Altijd keurig terugggebeld of in intranet verwerkt. Adviezen over hoe en wat in funda prima. Goede fotograaf en aardige medewerkers.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

12-11-2018

Wij zijn zeer tevreden over Bjornd Makelaardij, open communicatie, professionele werkhouding en goed op de hoogte van de huidige markt. Rens en Bart hebben de verkoop goed begeleid!!

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

05-11-2018

Bjornd was vanaf het begin kritisch op punten waar je als verkoper overheen kijkt. De adviezen en begeleiding waren dan ook uitstekend. Ook de doelgroep van Bjornd sloot het beste aan bij ons huis. Kortom; een enorme aanrader. Daarnaast waren het ook gewoon aardige mensen.

Mw. M. Chambone

8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8

04-12-2018

Zijn zeer tevreden over service en aandacht !

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

11-10-2018

Het contact met alle medewerkers verliep plezierig, efficient en vlot. Björnd Makelaardij werkt zeer professioneel en relaxed en zij hebben hun uiterste best gedaan ons appartement zo goed mogelijk in de markt te zetten. Tussentijds heeft een evaluatie plaatsgevonden, wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Anoniem

9
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

06-10-2018

Björnd Makelaardij is een fijne, daadkrachtige en betrouwbare partner gebleken in het verkoopproces van mijn huis. Rens en Bart hebben op energieke en persoonlijke wijze het gehele verkoopproces kundig begeleid, waarvoor veel dank!

Dhr. Krijger

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

20-09-2018

We zijn heel tevreden met goede voorlichting , zelfs na werktijd nog , Rens nog supper bedankt! jkrijger

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

17-09-2018

Deskundige dame gaf tips hoe het huis het beste te verkopen qua inrichting en uitstraling voor de foto's en de bezoeken. Ook erg prettig dat deze makelaar ZELF zeer regelmatig Open Huis organiseert zodat de drempel voor potentiële kopers laag is. Je moet dus wel zelf wat tijd vrij maken in het weekend (een uurtje) maar dat is het meer dan waard.