UsReviews

Bjornd Makelaardij scores average an 8.7

This is an average grade out of 560 reviews


2
Communicatie 2
Bereikbaarheid 2
Afspraken 2
Aanbeveling 3

28-02-2019

Belangenverstrengeling van zowel verhuurder als huidige huurder. Lijkt mij niet gewenst.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-01-2019

Buitengewoon deskundig ,snel en plezierig. Voor opdracht duidelijk geinformeerd over de vraagprijs en mogelijkheden.

Dhr. Geerts

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

27-01-2019

Dit was de derde keer in 2 jaar dat ik zaken deed met Björnd. Deze woning was snel verkocht, alles verliep volgens plan. Ik had er geen omkijken naar. Zeer kundige en vriendelijke mensen die nog een stapje extra doen wanneer nodig.

Dhr. Cornelissen

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

19-01-2019

De begeleiding was uitstekend. Bij het aanbieden van de offerte voor verkoop zeer duidelijke uitleg ontvangen en we zijn dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Het was ook prettig dat we over de voortgang, (kijkers), via Bjornd intranet geïnformeerd werden. Kortom, Bjornd makelaardij is een absolute aanrader!!

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

18-12-2018

Meestal via mail of telefonisch. Altijd keurig terugggebeld of in intranet verwerkt. Adviezen over hoe en wat in funda prima. Goede fotograaf en aardige medewerkers.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

12-11-2018

Wij zijn zeer tevreden over Bjornd Makelaardij, open communicatie, professionele werkhouding en goed op de hoogte van de huidige markt. Rens en Bart hebben de verkoop goed begeleid!!

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

05-11-2018

Bjornd was vanaf het begin kritisch op punten waar je als verkoper overheen kijkt. De adviezen en begeleiding waren dan ook uitstekend. Ook de doelgroep van Bjornd sloot het beste aan bij ons huis. Kortom; een enorme aanrader. Daarnaast waren het ook gewoon aardige mensen.

Mw. M. Chambone

8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8

04-12-2018

Zijn zeer tevreden over service en aandacht !

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

11-10-2018

Het contact met alle medewerkers verliep plezierig, efficient en vlot. Björnd Makelaardij werkt zeer professioneel en relaxed en zij hebben hun uiterste best gedaan ons appartement zo goed mogelijk in de markt te zetten. Tussentijds heeft een evaluatie plaatsgevonden, wij hebben dit als zeer prettig ervaren.

Anoniem

9
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

06-10-2018

Björnd Makelaardij is een fijne, daadkrachtige en betrouwbare partner gebleken in het verkoopproces van mijn huis. Rens en Bart hebben op energieke en persoonlijke wijze het gehele verkoopproces kundig begeleid, waarvoor veel dank!

Dhr. Krijger

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

20-09-2018

We zijn heel tevreden met goede voorlichting , zelfs na werktijd nog , Rens nog supper bedankt! jkrijger

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

17-09-2018

Deskundige dame gaf tips hoe het huis het beste te verkopen qua inrichting en uitstraling voor de foto's en de bezoeken. Ook erg prettig dat deze makelaar ZELF zeer regelmatig Open Huis organiseert zodat de drempel voor potentiële kopers laag is. Je moet dus wel zelf wat tijd vrij maken in het weekend (een uurtje) maar dat is het meer dan waard.

Dhr. van Spengen

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

15-09-2018

Het hele traject van kennismaking tot definitieve verkoop verliep heel vlot en prettig en vrijwel foutloos. Het tarief is heel redelijk.

Mevr. De kok

8
Marktkennis 7
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 7
Aanbeveling 9

07-09-2018

Goed wij hadden wat slechte ervaringen bij leerdam makelaardij in denhoorn aan ons lot overgelaten flyeren in Westland dus vonden het eng. Om weer met makelaar in zee te gaan. Björnd bracht bij het eerste gesprek goede vertrouwen en had duidelijke uitleg en afspraken. Daarnaast heeft hij ons goed geholpen met vragen. 1 puntje sinds de verkoop hoor je weinig of het lukt met notaris en word je beetje onzeker van dat is het enige puntje

Dhr. Schneider

9
Marktkennis 8
Service 10
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

06-09-2018

Alles tot in de puntjes geregeld, deze makelaar zal ik zeker aanbevelen. Snelle service, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Vriendelijk personeel. Dus TOP

Dhr. Reith

10
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

03-09-2018

Uitstekend geholpen, snel schakelen en intensief contact gedurende het hele traject. zeer tevreden over proces en eindresultaat.

Mw. Jamie

9
Dienst 8
Dienst 6
Dienst 10
Dienst 10

31-08-2018

Super blij met alles wat Rens voor ons heeft gedaan. Erg fijn dat alle stukken en dergelijke gelezen en “vertaald” worden! Ook erg blij met de toegankelijkheid en de manier van omgang. Ons eerste echte huis en blij met hoe het gegaan is. Dankjewel Rens!:)

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

14-08-2018

ook al blijft de markt gunstig voor het verkopen, hebben de team van Bjornd hun best gedaan om onze huis te verkopen. Echt toppers!

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

02-08-2018

Prettig en vlot makelaarskantoor. De expertise van de markt is groot zeker omdat ze het gehele segment bestrijken (aan- en verkoop alsmede verhuur).

Frank Schutter

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

03-08-2018

Zie vorige reacties van F. Schutter

Dhr. Peter en Nicole

10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10
Dienst 10

25-07-2018

Wij zijn in alle opzichten tevreden over Bjornd Makelaardij. Rens heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden en aankopen van ons nieuwe huis. Hij is zeer kundig, proactief, communiceert duidelijk en reageert snel. Wij kunnen deze makelaardij dus zeker van harte aanbevelen.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

12-07-2018

Prima makelaars, vooral gericht op samenwerking. En met een mooi resultaat. Wij zijn meer dan tevreden.

Anoniem

10
Marktkennis 8
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

09-07-2018

Goed en prettig overleg gehad met reële adviezen. Vriendelijk en professioneel. Goed contact op de juiste momenten. Kortom perfect.

Mw. Jolanda Koedood

8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8
Dienst 8

21-06-2018

Helemaal prima, maar ik vind het wel jammer dat het huurcontract er niet gratis bij zit. Is een klein bedrag in verhouding met de makelaars courtage.