UsReviews

Bjornd Makelaardij scores average an 8.7

This is an average grade out of 612 reviews


Dhr. Amer Ramkoeber

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

17-11-2021

Wij zijn uitstekend geholpen door Bjornd (Bart Hendriks) met de verkoop van onze woning. Er wordt een goede onderbouwing gegeven van de ingeschatte marktwaarde. Er wordt goed en snel gereageerd op vragen. Wij zijn prima geïnformeerd over het proces en de ontwikkelingen. Het contact (ook met het team Shannon en Fleur!) was zeer prettig. Zeer professioneel, deskundig, alles naar tevredenheid en met een heel mooi resultaat. Ik beveel Bjornd makelaardij van harte aan.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

16-09-2021

Liep als een trein, erg tevreden. Met name de persoonlijke begeleiding en aandacht waren erg onderscheidend.

Peter Schouten

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

19-08-2021

Er is goed afgestemd met ons. Hierdoor waren de voorbereidingen al gedaan. Foto's en tekst. Daarna is de woning binnen 10 dagen verkocht. Toen ik nog andere vragen had, werdt dat snel opgepakt en uitgezocht. Ik zou Björnd makelaardij zeker aanraden.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

29-07-2021

Het verkoopproces verliep vlot en efficiënt. Prettige en deskundige begeleiding. Zakelijk maar toch persoonlijk.

Anoniem

9
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

23-06-2021

Het contact was goed, deskundige begeleiding en kennis van zaken, de omgeving en de markt. Tussentijds update ontvangen over status. Goede begeleiding en fijne afwikkeling.

Dhr. Johan Postel

10
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

16-06-2021

Het contact met de makelaar was bijzonder prettig en heel goed onderbouwd. Tijdens het verkoopproces prima op de hoogte gehouden van de vorderingen. De overdracht is soepel geregeld en hierdoor de verkoop in zijn geheel uitstekend verlopen. Een aanrader om deze makelaar te kiezen.

Dhr. F.W.T. van Leeuwen

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

23-05-2021

Dit was ons tweede huis dat we via Bjornd verkochten. Wij waren zeer tevreden met hen bij de verkoop van onze huizen.

Dhr. Erik van der Linden | Mamaison Immobilier

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

30-03-2021

Alle aanvragen werden direct en duidelijk verwerkt voor een optimale samenwerking tussen de Nederlandse klanten en ons makelaarskantoor in Frankrijk in de Gers

Dhr. Martijn

8
Communicatie 8
Bereikbaarheid 8
Afspraken 8
Aanbeveling 9
Verkoopbegeleiding 8

29-03-2021

Bart, onze makelaar, heeft ons goed geholpen tijdens het hele verkooptraject en we zijn erg te spreken over de manier van communiceren. Bart is een vriendelijke makelaar die meedenkt om een snelle en goede verkoop te realiseren.

Mevr. Jolanta Najmowicz

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

21-02-2021

Het contact was heel goed, zoals altijd. Ik heb vaker gebruik gemaakt van hun diensten en ik ben nog steeds tevreden.

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 7
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

17-02-2021

Fijn contact, eerlijk en transparant. Vanwege corona soms wat zoeken naar de juiste weg voor communicatie.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

12-02-2021

Enthousiaste en energieke mensen, vriendelijke, heldere en reactieve communicatie. En ook nog voor een goede prijs.

Dhr. Paolo Paron

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

21-01-2021

I strongly recommend Bjornd Real Estate as our experience with them was exceptional: excellent communication, very good advise, and very good digital system to track all communication, visits etc. Strongly recommend them.

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

01-11-2020

Ik heb niet veel ervaring met makelaars, deze heb ik als goed en prettig ervaren en dat ook nog met een mooi verkoopresultaat.

Anoniem

10
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

28-10-2020

Wij zijn zeer onder de indruk van de professionaliteit die Bjornd Makelaardij heeft laten zien. De Service, bekwaamheid en vriendelijke medewerkers is een pluim waard! Zeer prettig om mee samen te werken!

Anoniem

9
Marktkennis 10
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

17-09-2020

Warme interesse in het huis, realistische kijk op verkoop, goed lopende logistiek, hoog tempo, heldere afspraken, sterk team

Dhr. Michel van Tol

8
Marktkennis 9
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

03-09-2020

Tijdens de verkoop van ons huis hebben we een fijn introductiegesprek gehad met de makelaar, waar we een fijn gevoel aan overhielden en waardoor we voor Björnd kozen. Zelf hadden we vooraf meer begeleiding verwacht, voor ons was het de eerste keer dat we een huis verkochten. Wel hebben we gaandeweg toen de bezichtigingen geweest waren fijn contact gehad met de makelaar en het kantoor. De makelaar heeft ons goed geholpen in de onderhandelingen en we zijn uiteindelijk heel blij met het resultaat.

Mevr. Buitendijk - Holtkamp

9
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

21-07-2020

het contact was [is] prima zij hebben mij prima geholpen ,omdat ik met n zieke man zit is hun hulp bijzonder fijn geweest . en ook waardevol voor mij en ook belangstellend naar mn man toe

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 8
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

19-06-2020

Björnd heeft zeker haar meerwaarde bewezen bij de verkoop van ons huis. Ook de tips ter verbetering van het huis ter voorbereiding van de verkoop hebben ons zeker geholpen om de verkoop snel en soepel te laten verkopen. Verder zijn wij erg te spreken geweest over de foto's van het huis, welke een goed beeld gaven van de woning. Bij het maken van de plattegronden ging het in eerste instantie niet helemaal lekker (liep via extern bedrijf), maar dit is uiteindelijk naar behoren opgelost.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

11-06-2020

Volgens mij liep de verkoop van ons huis als een trein. Er waren uiteindelijk wel wat probleempjes op te lossen met de koopakte maar die zijn snel opgelost. Deze probleempjes waren ook niet veroorzaakt door onze makelaar, maar door de andere partij. De strategie leidde uiteindelijk tot een mooi resultaat. Maar verder kan ik weinig beoordelen omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.

Dhr. Reinderman

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

09-06-2020

Bjornd makelaardij is een zeer profesionele kantoor met een goed ingespeeld team en daardoor heldere communicatie. Onze wensen zijn volledig gerespecteerd en hierdoor zijn wij zeker een jaar aan het kantoor verbonden gebleven. Niet dat de verkoop van onze woning een jaar geduurd heeft, sterker nog binnen 1 week was de zaak rond. De reden van de langere en vriendelijk contact was puur een logistieke reden en gaf ons vrijheid om in alle rust een nieuwe woning te vinden. Voor verkoop van u woning raden wij in Delft zeker Bjornd aan.

Dhr. Jan Verheul

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

22-04-2020

Vanaf het moment dat wij ons huis in de verkoop deden waren onze contacten met de diverse medewerkers prima. Erg klantvriendelijk en snel in het doorgeven van informatie. Wij bevelen Björnd Makelaardij van harte aan bij iedereen. Carine en Jan

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 7
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-01-2020

Advies over vraagprijs, tijdstip van verkoop was goed, prijs/kwaliteitsverhouding ook. Ik heb wel met drie verschillende makelaars te maken gehad, dat was verklaarbaar door vakanties. Communicatie intern kan soms wat beter, het portaal is handi om afspraken te bevestigen.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

28-12-2019

Goed en vriendelijk contact met kantoor en onze contactpersoon Bart. Ik werd op de hoogte gehouden en als ik iets wilde weten werd er snel contact opgenomen. Goede offerte w.b. provisie. Geen spijt van keuze makelaar!