UsReviews

Bjornd Makelaardij scores average an 8.7

This is an average grade out of 587 reviews


Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 7
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-01-2020

Advies over vraagprijs, tijdstip van verkoop was goed, prijs/kwaliteitsverhouding ook. Ik heb wel met drie verschillende makelaars te maken gehad, dat was verklaarbaar door vakanties. Communicatie intern kan soms wat beter, het portaal is handi om afspraken te bevestigen.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

28-12-2019

Goed en vriendelijk contact met kantoor en onze contactpersoon Bart. Ik werd op de hoogte gehouden en als ik iets wilde weten werd er snel contact opgenomen. Goede offerte w.b. provisie. Geen spijt van keuze makelaar!

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

21-12-2019

Realistische blik op de mogelijkheden en toch ook blijven meedenken over de extra wensen van de verkoper

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

21-12-2019

Fijn contact en altijd snel antwoord als er een vraag was. Top begeleiding gekregen tijdens het verkoopproces!

Dhr. Vlyminckx

9
Communicatie 10
Bereikbaarheid 8
Afspraken 10
Aanbeveling 9

17-12-2019

Doe zo verder!

Dhr. Breevaart

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

14-12-2019

Contacten met de makelaar verliepen correct informeel. Afspraken werden punctueel nagekomen. Ook de medewerkers op kantoor waren vriendelijk en behulpzaam. Al met al een makelaar waarop je kunt vertrouwen en die ik bij iedereen wil aanraden.

Dhr. De Bruin

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

04-12-2019

Onze ervaring met Bjornd makelaardij was dat ik ze zeer bekwamen vond , goede communicatie en duidelijk. Ik raad Bjornd makelaardij zeer zeker aan.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

19-11-2019

Every promise Björnd Makelaardij made was kept. The service was excellent: always friendly, efficient, and professional.

Dhr. Veldhoven

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

15-10-2019

Wij zijn zeer tevreden hoe het verloop van de verkoop is gegaan in het bijzonder onze persoonlijk contact persoon Bart heeft ons heel goed en correct begeleid.ud83dudc4den natuurlijk ook de dames op het kantoor .super bedankt en wie weet tot een andere keer

Dhr. Klaas van Balen

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

27-09-2019

Bjornd Makelaardij is veruit de beste makelaar in Delft EO! Met name het kantoor personeel. Zij geven je echt het gevoel alsof jij de enige klant voor hun bent. Dit geeft heel veel rust en vertrouwen!!! Kortom. Een super team!!!

Dhr. Saskia Holewijn

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

06-09-2019

Contact was uitstekend, zowel telefonisch als via internet. Dat de makelaar, waar ik veelvuldig contact mee had in de eindfase op vakantie ging, was geen probleem. Zijn taak werd geruisloos overgenomen door een collega. Dame verantwoordelijk voor de administratieve handelingen, verdient ook zeker een compliment.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

15-08-2019

Zeer prettig contact, enorm veel kennis en ervaring, snel antwoord op vragen. Kan hen aan iedereen aanbevelen.

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 8
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

15-08-2019

We hadden altijd goed contact met onze makelaar. Ze waren over het algemeen goed bereikbaar en ze denken fijn met je mee.

Dhr. Naaborg

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

15-08-2019

De contacten met deze makelaar waren zeer prettig en zeker ook deskundig. Algehele afhandeling was keurig.

Mevr. Keus

9
Marktkennis 9
Service 10
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 9
Aanbeveling 9

16-07-2019

De makelaar luistert goed wat je wil en adviseert in het belang van de verkoper. Ze werken samen met een prifessioneel bureau voor styling en fotografie. Zelfs uitruiming kan worden afgestemd. Ook de contacten met het kantoor waren heel prettig.

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

18-06-2019

Goed open overleg over verkoopprijs, eerlijke begeleiding bij de uiteindelijke onderhandelingen, persoonlijke begeleiding

Anoniem

8
Marktkennis 8
Service 9
Deskundigheid 8
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

18-06-2019

Alles ging van een leien dakje. Vlotte service door alle, kundige, medewerkers en persoonlijke aandacht. Met name het laatste heb ik als zeer prettig ervaren. Remko

Dhr. van Leuken

8
Marktkennis 8
Service 7
Deskundigheid 7
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-05-2019

Bjornd Makelaardij heeft mijn huis op een korte termijn weten te verkopen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. De afhandeling, begeleiding en verkooptraject zijn wat reactief, waarbij de onderhandelingen niet met een duidelijke strategie werden ingezet.

Anoniem

8
Marktkennis 9
Service 7
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 7
Aanbeveling 9

06-05-2019

Goede contacten en deskundig advies Tijdens het verkoop goed begeleid en voorzien van nuttige informatie . Mede hier door huis snel en voor een mooie prijs verkocht

Anoniem

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

04-04-2019

Aanrader! Leuke, vriendelijke en zeer deskundige makelaars. Rens, Bart, Caroline + de rest van het team, hartelijk dank! Boris

2
Communicatie 2
Bereikbaarheid 2
Afspraken 2
Aanbeveling 3

28-02-2019

Belangenverstrengeling van zowel verhuurder als huidige huurder. Lijkt mij niet gewenst.

Anoniem

9
Marktkennis 9
Service 9
Deskundigheid 9
PrijsKwaliteit 8
Aanbeveling 9

28-01-2019

Buitengewoon deskundig ,snel en plezierig. Voor opdracht duidelijk geinformeerd over de vraagprijs en mogelijkheden.

Dhr. Geerts

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

27-01-2019

Dit was de derde keer in 2 jaar dat ik zaken deed met Björnd. Deze woning was snel verkocht, alles verliep volgens plan. Ik had er geen omkijken naar. Zeer kundige en vriendelijke mensen die nog een stapje extra doen wanneer nodig.

Dhr. Cornelissen

10
Marktkennis 10
Service 10
Deskundigheid 10
PrijsKwaliteit 10
Aanbeveling 9

19-01-2019

De begeleiding was uitstekend. Bij het aanbieden van de offerte voor verkoop zeer duidelijke uitleg ontvangen en we zijn dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Het was ook prettig dat we over de voortgang, (kijkers), via Bjornd intranet geïnformeerd werden. Kortom, Bjornd makelaardij is een absolute aanrader!!