Guldenwater - commerciële ruimtes, Delft

2611DT, Delft (gelegen in de wijk Nieuwe Delft)


Description

Totaal 507m2 (in 3 delen te huur) winkel/kantoor/fitness/horeca/showroom-ruimte met forse plafond hoogte en brede pui aan de doorgaande weg dus met veel exposure en uitstraling in project guldenwater

Het gebouw Guldenwater is gelegen aan Irene Boulevard en om de hoek ligt het aan te leggen stadspark van Nieuw Delft.
Een markante plek vlakbij het station Delft en de historische binnenstad. Guldenwater is gelegen in het grootschalige ontwikkelingsproject genaamd 'Nieuw Delft' waarin circa 1.200 woningen en zo’n 40.000 m² aan stedelijke functies worden gerealiseerd. Het concept bestaat uit diverse gebouwen, met koop en huur appartementen, gedeelde voorzieningen en ruimte voor commerciële functies op de begane grond.

Guldenwater draagt bij aan de ambitie van Delft om in 2025 een magneet te zijn voor kennisintensieve bedrijven en kenniswerkers.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 545 m² te verdelen in maximaal 3 units.

De ruimte kan dus worden ingedeeld maar u kunt ook de gehele of 2/3 van de ruimte huren.

Unit 1: 142,5 m2 hoekunit met 21 meter pui en hoogte van ca. 4 meter

Unit 2: 200,4 m2 midden unit met 23 meter pui en hoogte van ca. 3,75 meter

Unit 3: 164,3 m2 dit is een hoekunit met 25 meter pui en hoogte van ca. 3,75 meter aan de Irene boulevard en het stadspark 


Opleveringsniveau:

Er zal casco worden opgeleverd maar wel voorzien van:

- Keuken
- Toilet
- Afgewerkt plafond
- Eigen aansluitingen voor elektra en water

Oplevering: 4e kwartaal 2020

Bestemming:
Winkelruimte, Kantoorruimte, Horeca, Showroom, Sport

Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: nog ander te bepalen

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Andere termijnen in overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: 
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: 
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: 
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Details

Transfer

Price
€ 145 p.m2.p.y
Status
Available

Build

Start of building
01-01-1970

House types

Floor plans

Irene Boulevard 52, Delft plattegrond-0
Irene Boulevard 52, Delft plattegrond-1
  

Location

[ { "address": "Irene Boulevard 52", "zipCode": "2611DT", "city": "Delft", "lat": 52.0012327, "lng": 4.3502681, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Interest? Mail or call us for more info

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms